Serveis

Assessorament

Andorra Sostenible ofereix el servei de coordinació i assessorament sobre iniciatives que puguin plantejar altres entitats i col·lectius del país en els àmbits de la sostenibilitat i el medi ambient, ja sigui col·laborant-hi directament, fent-ne difusió o facilitant els espais de trobada i treball necessaris.

  • Centres educatius
  • Ciutadania
  • Empreses
  • Entitats esportives
Atenció al públic

Es dóna resposta a les consultes i dubtes que la ciutadania pugui tenir pel que fa a temes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat, ja sigui via telefònica, per correu postal o bé per correu electrònic. A més, és un punt de trobada i assessorament sobre temes més específics per a estudiants, professionals, entitats i empreses.

Suport pedagògic

Tallers per escoles amb educador: S’ofereixen propostes formatives, divulgatives i lúdiques per a centres d’ensenyament (de 3 a 18 anys) adaptades als Currículums acadèmics i emprant recursos propis. Les formacions es duen a terme en el propi centre i s’organitzen visites als centres de tractaments de residus pertinents durant les formacions.

Recursos en préstec:

Recursos: Periòdicament, Andorra sostenible elabora materials divulgatius o de caire tècnic sobre diverses temàtiques o relacionats amb campanyes de comunicació i educació ambientals. Andorra sostenible també disposa de recursos pràctics i materials pedagògics (tallers, exposicions, etc.) que s’ofereixen en préstec als ciutadans o entitats que ho demanin.

Programes d’activitats

Periòdicament es programen i es porten a terme propostes formatives, divulgatives i lúdiques ―xerrades, debats ciutadans, cursos, tallers, sortides, visites temàtiques, jocs i activitats de lleure― destinades a diferents públics (ciutadania en general, infants i joves, comunitat acadèmica, empreses i professionals, etc.).

Material en préstec per a la ciutadania (Vaixella)

Andorra Sostenible posa en marxa un servei gratuït de préstec de vaixella reutilitzable a l’abast de totes les entitats i associacions. La vaixella s’ha de respectar retornant-la en l’estat que ha sigut lliurada. La vaixella reutilitzable és per un màxim de 400 persones i inclou plats i gots. Les entitats les poden sol·licitar gratuïtament segons les seves necessitats.