Monografies Escola Verda

Monografies Escola Verda
  • Els processos participatius : Publicació on hi trobareu eines pràctiques i propostes per dinamitzar la participació als centres educatius i, especialment, en les activitats associades al projecte escola verda.
  • La cuina escolar sostenible : Publicació on hi trobareu un recull de consells i bones pràctiques per planificar i portar a terme un servei de restauració col·lectiva més responsable amb els criteris de sostenibilitat.
  • Sala de mestres sostenible: Guia  pensada com a eina per millorar la sostenibilitat de les sales de professors a partir de consells i alternatives per ambientalitzar l’entorn i la vida diària en aquest espai de l’escola.
  • Un tast d’escola verda: Quarta entrega de les monografies dedicada a recollir experiències i propostes per inspirar projectes i activitats en matèria de medi ambient i sostenibilitat als centres educatius, siguin escola verda o no. A les activitats ja consolidades a Andorra s’afegeix una pluja d’idees amb noves accions.
  • El soroll a l’escola: Guia sintètica i orientativa destinada a treballar la problemàtica del soroll als centres educatius. Inclou elements de discussió sobre què s’entén per una escola sorollosa, una bateria de consells i bones pràctiques per reduir el soroll als centres educatius, i una llista de projectes i recursos pedagògics per treballar aquesta temàtica.

Per visualitzar correctament la documentació del projecte i confeccionar els formularis model, us recomanem fer servir el programari Adobe Reader XI que podeu descarregar seguint aquest enllaç o fent clic a la icona: