Per sol·licitar els recursos en préstec heu de contactar l’equip d’Andorra Sostenible al +376 603 000 o bé a andorrasostenible@andorra.ad

Recurs en préstec que consta de 5 modalitats diferents per treballar en l’àmbit de l’energia, el canvi climàtic i la construcció sostenible. La base del taller és la maqueta d’una casa en què s’inclouen elements demostratius com plaques solars fotovoltaiques i tèrmiques, vidres i parets de diferent capacitat d’aïllament, un hivernacle o un aerogenerador, entre d’altres.

Adreçat a alumnes d’11 a 15 anys

El semàfor acústic es una forma creativa de controlar els nivells acústics d’un espai, el qual pot ser l’aula, el menjador o la biblioteca. Visualment podrem percebre els nivells de soroll als quals arribem.

Adreçat a tots els nivells educatius

Material didàctic que es presta per treballar de forma lúdica els aspectes relacionats amb els residus i la recollida selectiva (material del taller “Quan la bossa va fer un pet”).

Adreçat a alumnes de maternal i 1r cicle de primera ensenyança (de 3 a 8 anys)

Amb la mateixa dinàmica del joc de l’oca, en aquesta ocasió els participants passaran per un seguit de caselles que els incitaran a prendre hàbits més sostenibles tot prevenint la generació de residus. El material inclou 5 taulells i 5 daus per organitzar els grup si es troba en català, francès i anglès.

Adreçat a alumnes de tots els nivells

Material didàctic en forma de fitxes per treballar la temàtica de la minimització de residus. Consta d’un dossier per al professorat, fitxes per a l’alumnat, i 4 taulells del joc tipus “oca”.

Adreçat a alumnes de primera ensenyança i 1r cicle de segona ensenyança (de 6 a 14 anys)

Un joc de rol que planteja una aproximació simplificada de la realitat i permet que els alumnes abordin un tema d’actualitat tenint en compte els diferents punts de vista que poden existir. En aquest joc els alumnes dividits en grups assumeixen el rol de 5 col·lectius diferents: el Govern, el Comú, els sector empresarial, els ciutadans, els ecologistes.

Adreçat a alumnes de segona ensenyança (de 12 a 16 anys)

Material didàctic en format de joc gegant per treballar de forma lúdica tot el que fa referència a aspectes relacionats amb la capa d’ozó, així com les accions que podem fer per preservar-la.

Adreçat a alumnes de tots els nivells.

Material didàctic en format de joc gegant per treballar de forma lúdica la biodiversitat dels principals espais naturals d’Andorra.

Adreçat a alumnes a partir dels 5 anys.