Per sol·licitar els recursos en préstec heu de contactar l’equip d’Andorra Sostenible al +376 603 000 o bé a andorrasostenible@andorra.ad

Conte infantil que explica als alumnes més petits, mitjançant una història de les famoses 3 bessones, diferents aspectes de l’aigua com els usos o eel cicle de l’aigua. Llibre de fàcil lectura (20 pàgines). (Repartiment fins aacabar stock)

Adreçat a alumnes de maternal i 1r cicle de primera ensenyança (de 3 a 8 anys)

Recurs en préstec que consta de 5 modalitats diferents per treballar en l’àmbit de l’energia, el canvi climàtic i la construcció sostenible. La base del taller és la maqueta d’una casa en què s’inclouen elements demostratius com plaques solars fotovoltaiques i tèrmiques, vidres i parets de diferent capacitat d’aïllament, un hivernacle o un aerogenerador, entre d’altres.

Adreçat a alumnes d’11 a 15 anys

Material didàctic que es presta per treballar de forma lúdica els aspectes relacionats amb els residus i la recollida selectiva (material del taller “Quan la bossa va fer un pet”).

Adreçat a alumnes de maternal i 1r cicle de primera ensenyança (de 3 a 8 anys)

Amb la mateixa dinàmica del joc de l’oca, en aquesta ocasió els participants passaran per un seguit de caselles que els incitaran a prendre hàbits més sostenibles tot prevenint la generació de residus. El material inclou 5 taulells i 5 daus per organitzar els grup si es troba en català, francès i anglès.

Adreçat a alumnes de tots els nivells

El semàfor acústic és una forma creativa de controlar els nivells acústics d’un espai, el qual pot ser l’aula, el menjador o a la biblioteca. Visualment podrem percebre els nivells de soroll als quals arribem.

Adreçat a tots els nievlls educatius

Material didàctic en format de joc gegant per treballar de forma lúdica tot el que fa referència a aspectes relacionats amb la capa d’ozó, així com les accions que podem fer per preservar-la.

Adreçat a alumnes de tots els nivells.

Material didàctic en format de joc gegant per treballar de forma lúdica la biodiversitat dels principals espais naturals d’Andorra.

Adreçat a alumnes a partir dels 5 anys.