Com fer servir la guia

Utilitzar la ”Guia d’establiments reparadors i de segona mà d’Andorra” és molt senzill. Només cal que feu clic en la pestanya ”Mapa d’establiments reparadors i de segona mà d’Andorra” i feu la vostra cerca en funció de les necessitats que tingueu.

Podeu utilitzar filtres per accedir més ràpid a la informació de servei, com ara:

a) Recerca geogràfica

Utilitzeu les opcions per filtrar segons parròquies i carrers si voleu saber quins són els establiments reparadors dels quals disposeu en el vostre espai més pròxim o en altres llocs d’Andorra.

Amb l’eina de zoom podeu apropar-vos fins la vostra parròquia, o bé, podeu buscar-la pel seu nom si amplieu el mapa amb el botó:   

b) Tipus de producte

Utilitzeu aquesta opció per a localitzar l’establiment reparador o de segona mà que millor s’adapti a la tipologia de l’objecte al qual vulgueu donar més vida. La guia inclou nou opcions, cada una referida a una categoria diferent de productes, que podeu seleccionar amb el botó:   

Roba.
En aquest apartat trobareu establiments que fan retocs i arranjaments en peces de vestir com ara pantalons, abrics, etc
.
Calçat i complements.
Categoria en la qual són presents els comerços dedicats a la reparació de sabates, bosses, cinturons i altres complements de vestir.
.
Electrodomèstics.
Grup d’establiments dedicats als equips electrònics de línia blanca, és a dir, als aparells que serveixen per a rentar (rentadores, assecadores, rentavaixelles) o que es troben a la cuina, com la nevera o el frigorífic, el forn microones o petits ginys com batedores, sandvitxeres, etc.
.
Electrònica i informàtica.
Conjunt d’establiments dedicats a la reparació d’aparells electrònics de la que es coneix com la “línia marró”, és a dir, els relacionats amb els audiovisuals i que tenen com a funció principal el lleure (televisors, reproductors de DVD, equips de música, etc.), i també de la “línia grisa”, és a dir, ordinadors de sobretaula, portàtils, tauletes i perifèrics (impressores, escàners, etc.)
.
Mobles i objectes de la llar.
En aquesta gran categoria podreu trobar els establiments dedicats a la reparació de mobles, especialment els que són elaborats amb fusta, així com altres elements de la llar com ara portes, cortines, entapissats, catifes, persianes, tendals, etc.
.
Material esportiu.
Grup de comerços on podreu portar a reparar material emprat per a la pràctica de tota classe d’esports, amb menció especial per als de neu, així com equipament tècnic per les activitats a l’aire lliure (excursionisme, escalada, vies ferrades, etc.). S’inclou també la reparació de bicicletes.
.
Belles arts i música.
Establiments on podreu fer reparar obres d’art i elements d’aquestes que s’hagin pogut fer malbé amb el temps (marcs, etc.), així com instruments de música.
.
Joies i rellotges.
En aquest apartat es recullen els comerços dedicats a la restauració i reparació de rellotges (de mà o de paret), així com de joies i granadures.
.
Botigues de segona mà.
Categoria dedicada als establiments on es pot adquirir material usat o bé objectes nous d’ocasió. S’inclouen comerços generalistes on es venen tota mena d’objectes de segona mà, i també botigues especialitzades en productes concrets, com ara material esportiu d’ocasió.

Alhora, també podreu trobar a la guia un espai dedicat als llocs web i altres plataformes d’Internet (Xarxes socials) on accedir a la compra, venda o intercanvi de material de segona mà. Els trobareu a:

Les opcions de segona mà a la Xarxa