Noves publicacions 2018-2019 per a centres d’ensenyament

Image Post
Des d’Andorra Sostenible comencem el curs escolar 2018-2019 per dinamitzar projectes i activitats d’educació ambiental amb les escoles. Continuem la nostra activitat als centres educatius celebrant amb els infants i joves les fites més assenyalades del calendari internacional de la sostenibilitat.
En aquest nou curs Andorra Sostenible posa a disposició dels docents una sèrie de materials i recursos d’educació ambiental que els poden ser d’interès a l’hora de desenvolupar activitats durant tot el curs en diversos àmbits de la sostenibilitat. Aquests són alguns dels recursos que es poden consultar en línia:

 

Guia de recursos d’educació per a la sostenibilitat (11ª edició).
Guia que té per objectiu donar a conèixer les activitats i els recursos educatius en matèria de sostenibilitat que estan a disposició dels centres d’ensenyament d’Andorra.

Calendari escolar 2018-2019 (6ª Edició).
Calendari que facilitarà als docents la tasca de programació del curs i alhora els informa de les dates assenyalades del calendari ambiental internacional (dies mundials o altres dates d’interès sobre temes de sostenibilitat) i de les activitats i recursos pedagògics temàtics que Andorra Sostenible proposa per celebrar-les.

• Catàleg de recursos educatius d’ Andorra Sostenible. Curs 2018-2019.
Recursos i materials pedagògics d’Andorra Sostenible adreçats a la comunitat educativa. Alguns s’ofereixen tant amb l’assistència d’un servei d’educadors d’altres en préstec, per tal que siguin els ¬mateixos docents qui els posin en pràctica. Tots els recursos són gratuïts i s’han de reservar prèviament, per telèfon, correu electrònic, a través del web www.sostenibilitat.ad o presencialment a la seu d’Andorra Sostenible.

Recursos pedagògics recomanats per al curs 2018-2019.
Dossier ple de propostes, idees i recursos educatius que poden ser de molta utilitat als docents a l’hora de dissenyar i planificar activitats d’educació ambiental als centres escolars. Aquest nou document vol aglutinar, un ampli ventall de propostes educatives per tractar diferents temes relacionats amb la sostenibilitat (mobilitat i canvi climàtic, residus, aigua, soroll, biodiversitat, energia).

Esperem que totes aquestes propostes us siguin d’utilitat. No dubteu a contactar amb nosaltres en cas que tingueu dubtes o inquietuds sobre aquestes o altres activitats en educació ambiental.
Que tingueu un bon curs 2018-2019!