Estàs al CAS?

La revista electrònica del Centre Andorra Sostenible

Si voleu estar informats i al dia sobre què es mou entorn de la sostenibilitat i el medi ambient amb un ull al país i l’altre a la resta de l’actualitat, no deixeu de llegir la nostra revista electrònica Estàs al CAS? Hi trobareu notícies, temes destacats, entrevistes i les millors recomanacions, propostes i referències diverses per estar a l’última en cultura de sostenibilitat: llibres, revistes, documentals i recursos a la xarxa (aplicacions digitals, blogs i pàgines web, etc.).

Alhora, estigueu atents als números monogràfics que progressivament anirem editant. En aquests Estàs al CAS? temàtics dedicats a les fites més remarcables del calendari anual de la sostenibilitat (dies mundials, setmanes temàtiques, etc.) i a projectes i iniciatives d’actualitat, hi trobareu tota la informació i el material d’interès per estar ben informats.

A més, si voleu ser el primers en rebre l’avís de la publicació d’un nou número de només cal que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per tal d’incloure-la  a la nostra base de dades.Ho podeu fer contactant amb el Centre seguint aquest enllaç.