FAQ

Quin cost tenen les activitats i recursos que ofereix el Centre Andorra Sostenible?

Totes les activitats i recursos del Centre són gratuïts; treballem a càrrec del Ministeri de Medi Ambient del Govern, que ens proporciona els mitjans necessaris per desenvolupar els materials i serveis.

M’haig d’inscriure, per participar en les activitats del Centre?

Per dur a terme qualsevol activitat cal inscripció prèvia; això ens permet conèixer la quantitat de persones interessades a fer-la i preparar-la millor. A més, el recompte estricte de totes les activitats i també la valoració que demanem als responsables dels grups d’usuaris ens serveixen per redactar la memòria anual que elaborem amb l’objectiu de millorar les activitats.

Com puc inscriure’m a les activitats?

Us podeu inscriure a través del web, per telèfon, per correu electrònic o venint-nos a visitar a la seu del CAS. Cliqueu aquí per conèixer les nostres vies de contacte.

Com puc reservar un recurs?

Podeu reservar-lo a través del web, per telèfon, per correu electrònic o venint-nos a visitar a la seu del CAS. Cliqueu aquí per conèixer les nostres vies de contacte.

 

Cal que avisi, si no puc assistir a una activitat a la qual estic inscrit/a?

Sí, de la mateixa manera que cal inscriure’s, també cal avisar si per qualsevol motiu no es pot assistir a una activitat. És important per al recompte global que elaborem i per al mateix procediment de l’activitat, perquè pot estar preparada expressament per a un nombre determinat de persones.

Què passa si demano un recurs en préstec i es fa malbé o es perd?

Totes les activitats i recursos del CAS són gratuïtes; per aquest motiu i per tal que tothom hi tingui accés i en faci un ús respectuós, demanem que els usuaris es facin responsables dels desperfectes reemplaçant els elements que durant el préstec es deteriorin o es perdin. És l’única manera que d’altres usuaris puguin continuar gaudint del recurs!

Com puc deixar de rebre correus electrònics amb l’agenda del Centre?

Envia’ns un correu electrònic a l’adreça del Centre o comunica’t amb nosaltres per telèfon i t’esborrarem de la base de dades de contactes.

Com puc veure els documents PDF per descarregar que hi ha al web?

Per visualitzar aquest tipus de documents necessites tenir instal·lat el programa Adobe Reader. Pots descarregar-te’l de manera gratuïta seguint aquest enllaç.

No veig correctament el web i els seus continguts. Què puc fer?

Tot i que el web és accessible amb diferents navegadors i dispositius, està optimitzat per a Firefox. Pots descarregar-te aquest navegador seguint aquest enllaç o revisar l’accessibilitat del bloc aquí.